מנדף למסעדה הוא אחד הפתרונות היותר מוצלחים שיצרה הקידמה עבור נוחות הבילוי שלנו כבני אדם. יש לציין כי בעבר לא היה כמעט צורך במוצר המאסיבי הזה לנידוף, שכן בשנים בהם כל הפעילות שלנו היתה טבעית, בהתאמה היה כל תהליך הבישול טבעי וגם החומרים היו אורגניים. לעומת ימי העבר הרי שהיום, כאשר אנחנו משתמשים בלא מעט חומרי טעם, ריח, צבע ועוד, ואפילו בעופות והבשרים יש לא מעט חומרים שונים שהזינו בהם את בעלי החיים, למטרות שונות, גם תהליכי הבישול שאנחנו מעבירים את המאכלים שאנחנו מכינים במטבח התעשייתי אינם בישול על אש, אלא בדרך כלל מגוון מכשירים חשמליים, כל זה ועוד הרבה פריטים מייצרים לנו סביבת עבודה שחייבת מנדף למסעדה. בלקו מערכות שמה לעצמה מטרה לסייע למטבחים בתחום המשמעותי הזה.
חייגו כעת למידע נוסף 03-6909377
למה צריך מנדף למסעדה
מנדף למסעדה הוא מוצר שעשה מהפכה בתחום המטבח בעשורים האחרונים. מטבח ללא מנדף, ובמיוחד מטבח תעשייתי אשר מטבע הדברים פועלים בו לא מעט תנורים ועומדים בו לא מעט חומרי גלם, חלקם גם חומרים כמו בשרים, ביצים ומוצרי חלב, העלולים להתקלקל בתנאים שונים, וכמובן- עם המון מבערי גז או חשמל לבישול, ועוד משהו חשוב- בלא מעט מקרים אין לנו את האפשרות לבנות את המטבח הזה עם חלונות גדולים מספיק הפתוחים לרווחה די הצורך כדי לאוורר אותו, ובדרך כלל הפעילות בו היא כמעט נון- סטופ. התוצאה המתקבלת בהתאם לכל אלו הוא מטבח חנוק, שמתערבבים בו ריחות הבישול עם אדים, עשן שרוף ועוד בליל תרכובות שלא נעים לדמיין אותו.
איך מנדף למסעדה פותר את הבעיה
תפקידו של המנדף הוא לנדף החוצה את כל האוויר שאיננו מעוניינים שיישאר במטבח התעשייתי שלנו. זה אומר שמדובר במכונה ששואבת אוויר קיים בחדר, ומזרימה אוויר חדש. המנדף אוסף אוויר ספוג בריחות בישול, פיח, עשן, אדים וכל מה שאנחנו מוותרים עליו באקלים המטבח שלנו, ומחזיר אל השטח אוויר נקי חדש, פעילותו של המנדף חיונית הן להיבט הסביבתי, והן להיבט הבטיחותי של השהייה הממושכת של העובדים המטבח. דברו איתנו לגבי המנדף שלכם.
מנדף למסעדה מחיר
כמה אתם חושבים שעולה מנדף למסעדה? האם נראה לכם הגיוני לגבות עבור מנדף למסעדה מחיר של כמה אלפי שקלים? מי שבקי בתחום יודע שלמרבה ההפתעה מנדף למסעדה מחיר ממש נגיש, וכלל לא יקר באופן יחסי, וודאי בהשוואה לשאר המכשור שרוכשים עבור המסעדה. מסעדה טובה צריכה מכשור יקר ואיכותי מאד, החל מתנורים ומכשירי בישול ואפייה, ועד לסירים איכותיים, וכמובן- חומרי גלם ברמה הגבוהה ביותר כשהם טריים כל יום מחדש. בהשוואה לכל אלו, מנדף למסעדה מחיר זול במיוחד- בדרך כלל כמה אלפי שקלים מסיימים את הסיפור לכמה שנים טובות. בלקו מערכות משווקת ומתקינה וגם מנהלת פעילות אחזקה עבור מנדפים למסעדות בכל הארץ, וגאים להציע לכם מחירים שרק אנחנו יכולים לתת.
מחירים של מנדפים למסעדות
מחיר מנדף איכותי שעושה עבודה טובה בהספק גבוה, כזה שיכול להתאים למסעדה גדולה שמחזיקה במטבח גדול, מספר עובדים והרבה פעילות רותחת בשטח, עשוי להגיע למחיר שסביבות עשרת אלפים ₪. ביחס לשלל המכשירים שמחזיקה מסעדה קונבנציונאלית, ויותר מכך ביחס לכל הרכוש שחייבת להחזיק כל מסעדה, כולל מערכות ישיבה ועוד הרבה מעבר לכך, הרי שעלות של כמה אלפים למנדף היא לא מוגזמת. במקביל, יש לא מעט דגמים הרבה יותר זולים, ואם למשל המטבח שלכם פעיל רק שעות בודדות ביממה, אתם וודאי לא חייבים להשקיע את המחיר הזה. אבל במקביל, בלקו יציעו לכם תמיד מחיר הרבה יותר נוח מאחרים בשוק.
למה אנחנו גובים על מנדף למסעדה מחיר זול
אז קודם כל, חשוב לדעת שלמעשה, בדרך כלל יהיה לכל מנדף למסעדה מחיר נגיש יחסית כבר אצל היצרנים, חברות השיווק השונות רוכשות מנדפים במחיר של כמה מאות או כמה אלפים, תלוי בגודלו ובהספק העבודה שלו, השיווק ללקוחות נעשה מן הסתם במחירים גבוהים יותר, וזו הסיבה שאנחנו יכולים להציע לכם מחירים יותר נוחים ושווים, שמומלץ לשמוע מאיתנו עליהם.. בנוסף לכך, אנחנו עובדים על התאמה מדויקת של המנדף לצרכים האישיים של כל מסעדה, כך אנחנו יכולים להציע לכם מנדפים זולים יותר שיספקו את הצרכים שלכם- דברו איתנו לעוד מידע רלוונטי.
חייגו כעת למידע נוסף 03-6909377
התקנת מנדפים למסעדות
מסעדות הן כנראה העסק המשתלם ביותר שניתן להקים היום, וככל שאנחנו הולכים ומשדרגים את החיים שלנו מבחינת קריירה, עבודה ופעילות בעולם- אנחנו נגלה שהעולם יותר ויותר זקוק לשירותי מסעדנות ואוכל תעשייתי. אם אתם חושבים על הרעיון הזה, ואולי כבר התחלתם לעבוד עליו באופן מעשי, אתם וודאי מכירים את החובה החוקית של התקנת מנדפים למסעדות, לפיה כל מסעדה חייבת על פי חוק להתקין מנדף המתאים לגודל השטח ולמכונות האוכל שקיימות בו, וכמובן- באמצעות מערכת תקנית וחברה מורשית. חברת בלקו אחראית על מסעדות רבות ברחבי הארץ, ומעניקה שירותי תכנון, התקנה ותחזוקה של מנדפים ברמת התקנים המחמירה ביותר בעולם, בעבודה מוקפדת ובאחריות מלאה.
התקנת מנדפים למסעדות- מי יכול לעשות לכם את זה
הוצאה של התקנת מנדפים למסעדות אינה הוצאה קטנה מאד. אמנם לעומת שאר ההוצאות שאתם מבצעים לצורך הקמת המסעדה שלכם זה לא משהו משמעותי, אבל חשוב לזכור שלצד המחיר של המנדף עצמו יש גם עלויות התקנה, לפעמים בניית ארובה, וכמובן שירותי תחזוקה וניקוי כקבוע בחוק ובהתאם לצורך. לכן, חשוב שתדעו כי רק חברה שתעניק לכם מנדפים שעומדים בתקן תוכל לזכות אתכם ברישיון שאתם מעוניינים בו, ואם לא יהיה זה מנדף שעומד בתנאי החוק לא תוכלו לקבל את האישורים הרלוונטיים למסעדה שלכם. בנוסף, חברת התקנה ותחזוקה שאין לה את האישורים הדרושים על פי חוק מטעם כיבוי האש ושאר הגורמים הרלוונטיים, גם היא לא יכולה להעניק לך אישורים רשמיים שיאפשרו לך לפתוח את המסעדה באופן חוקי.
למה התקנת מנדפים למסעדות כל כך מורכב
כיוון שמערכת נידוף שאינה תקינה, או מטבח שאין בו מערכת נידוף יעילה, הוא סיכוןם משמעותי לציבור כיוון שבקלות יכולה לפרוץ במקום שריפה משמעותית וגם זיהום אוויר לא קטן שקיים בשטח מהווה סכנה מסויימת, לכל הפחות לעובדים ששוהים בשטח לאורך זמן ממשוך, הרי שהחוק קבע לעניין כללים מחמירים יחסית, מתוך רצון שהוא חובה להבטיח את בטיחות המקום. זו הסיבה שאתם חייבים להתעסק רק עם חברה מוכרת למערכת החוק, שמחזיקה בתעודות ואישורים רלוונטיים ומוסמכת לתפקידה. בלקו מערכות כאן לשירותכם בהתאם לחוק- דברו איתנו.
חייגו כעת למידע נוסף 03-6909377